Din Specialist På Hälsa Och Skönhet!

Holland & Barrett har över 145 års erfarenhet inom hälso- och kosttillskott branchen.

Erfarenhet
Holland & Barrett har ett av dom mest omfattande utbildningsprogrammen i vår branch. All personal genomgår en obligatorisk utbildning som slutligen ger en kvalifikation inom kost och produktrådgivning samt grundläggande utbildning om sjukdommar, egenvård , nutrition och naturläkemedel.

På grund av säkerhetsskäl finns det vissa produkter vi inte kan rekommendera till människor som lider av specifika sjukdommar, samt till de som äter läkemedel. Detta inkluderar också gravida och ammande kvinnor-, vi hänvisar då till kundens läkare. För att ge varje kund specefikt anpassad hjälp och rådgivning är det viktigt för oss att vår personal genomgår utbildningen.

Då vårt största intresse är att hjälpa och ge rådgivning till våra kunder för att de ska kunna göra medvetna val utifrån deras specifika förutsättningar är utbildning fundamentaliskt för oss.

Med oss kan du känna dig trygg!

Våra produkter
Som Storbrittaninens största butikskedja inom hälsokost erbjuder vi ett brett sortiment av hälsokostprodukter till de absolut bästa priserna.

Vårt redan breda sortiment av matprodukter, kost-och sporttillskott, och naturlig hudvård utökas och förnyas ständigt med nya spännande och innovativa produkter som kommer in på marknaden.

Med så många produkter tillgängliga kan vi förstå att det kan vara förvirrande men vi har nästan 80 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder till optimal hälsa.

Holland & Barrett har över 1000 vitaminer, mineraler och andra näringtillskott i sortimentet med bra kvalitet i fokus.

Hög kvalitet
Vi erbjuder förutom förmånliga priser även kvalitetssäkrade produkter.

Vi är övertygade om att genom att använda de bästa ingredienserna tillverkas också de bästa produkterna med mycket hög kvalitet. Därför ser vi till att alla våra produkter är testade vad gäller kvalitet, styrka och renlighet.

På Holland & Barrett vill vi inte bara vara ”bra för dig” utan även för vår natur.

Vi har jobbat för en så kallad “grön planet” i flera år, redan innan det blev trendigt!

Holland & Barrett runt världen

Det finns 1368 Holland & Barrett butiker runt om i världen, i 16 olika länder. De flesta är baserade i Storbritannien med 715 egna butiker. Vi äger också butiker i Belgien (20), Holland (182) och Irland (52), alla med egna hemsidor. Vi har även franchise butiker och "store-in-store" koncept.

Vår snabba internationella expansion har tillkommit genom en kombination av franchising och förvärv av butiker. 2003 gjorde vi vårt första förvärv av den holländska kedjan De Tuinen (67 butiker, nu 182) och 2008 startade vi vår första franchise utomlands. Därefter förvärvade vi Belgiens hälsokostkedja Essenza (13 butiker, nu 20) under 2013. Båda dessa företag är nu en del av Holland & Barrett. 2015 öppnade vi vår första butik i Sverige och under samma år firade vi att vi öppnade vår hundrade franchise butik, i Taiyuan i Kina.