Din Specialist På Hälsa Och Skönhet!

Holland & Barrett har över 145 års erfarenhet inom hälso- och kosttillskottsbranschen.

Holland & Barrett har ett av de mest omfattande utbildningsprogrammen i branschen. All personal genomgår en obligatorisk utbildning som slutligen ger kompetens inom kost- och produktrådgivning samt grundläggande kunskap om sjukdomar, egenvård, nutrition och naturläkemedel.

Det finns vissa produkter som vi inte kan rekommendera till människor som lider av specifika sjukdomar samt till de som äter läkemedel. Detta inkluderar också gravida och ammande kvinnor; vi hänvisar i så fall till kundens läkare. För att kunna förse våra kunder med individuellt anpassad rådgivning och hjälp är det mycket viktigt för oss att all personal genomgår utbildningen.

Då vårt största intresse är att hjälpa och ge rådgivning till våra kunder så att de kan göra medvetna val utifrån deras specifika förutsättningar är utbildning av oerhört vikt för oss.

Våra produkter

Som Europas största butikskedja inom hälsokost erbjuder vi ett brett sortiment av hälsokostprodukter till de absolut bästa priserna.

Vårt redan breda sortiment av bland annat kost- och sporttillskott, matprodukter och naturlig hudvård utökas och förnyas ständigt med nya spännande och innovativa produkter som kommer in på marknaden.

Med så många produkter tillgängliga kan det vara förvirrande att välja rätt, men vi har över 145 års branscherfarenhet och brinner för att hjälpa våra kunder till optimal hälsa.

Holland & Barrett har över 1000 typer av vitaminer, mineraler och andra näringstillskott i sortimentet, alltid med fokus på bra kvalitet.

Hög kvalitet

Vi erbjuder förutom förmånliga priser även kvalitetssäkrade produkter.

Vi är övertygade om att genom att använda de bästa ingredienserna tillverkas också de bästa produkterna med mycket hög kvalitet. Därför ser vi till att alla våra produkter är testade vad gäller kvalitet, styrka och renlighet.

På Holland & Barrett vill vi inte bara vara ”bra för dig” utan även för naturen.

Vi har arbetat för en grönare värld sedan många år tillbaka och är så stolta över våra kunder som väljer att följa med på resan.

Holland & Barrett runt världen

Holland & Barrett har 1368 butiker i 16 olika länder runt om i världen. De flesta av våra butiker finns i Storbritannien där vi har 715 egna butiker. Idag har vi 20 butiker i Sverige och fortsätter att växa! Vi äger också butiker i Belgien, Nederländerna och Irland, alla med egna webbplatser. Vi har även franchisebutiker och store-in-store butiker.

Vår snabba internationella expansion har tillkommit genom en kombination av franchising och förvärv av butiker. 2003 gjorde vi vårt första förvärv av den nederländska kedjan De Tuinen (67 butiker, numera 182 butiker) och 2008 startade vi vår första franchise utomlands. Därefter förvärvade vi Belgiens hälsokostkedja Essenza (13 butiker, numera 20 butiker) under 2013. Båda dessa företag är nu en del av Holland & Barrett. 2015 öppnade vi vår första butik i Sverige och samma år firade vi att vi öppnade vår hundrade franchisebutik, i staden Taiyuan i Kina.